Kurerkørsel

Ekspresbestilling

Liftt tilbyder nu, eksklusiv ekspresbestilling for virksomheder.

Er det svært at booke et Liftt til virksomhedens opgaver?

Uanset om det er en kuvert eller stor kasse, så kan vi klare opgaven med vores flåde af person- og varevogne. – Og du og dine gæster kan naturligvis altid følge med.

Liftt Danmark, har en App-løsning, der til forveksling minder meget om UBER & Lyft, som er populære Apps, uden for Danmark. Grundet den specielle transportlovgivning i Danmark, tilbydes disse 2 services ikke i Danmark, og vi har derfor, som transportfirma, arbejdet hen imod at finde en alternativ løsning, som vi nu promoverer under navnet Liftt.

Appen kan selvfølgelig, nemt og hurtigt downloades på liftt.dk/dl

Vi tilbyder Liftt EkspresBooking, hvor I ringer ind på et særligt nummer, og afgiver jeres ordre. – Ingen trykknap-menu – I kommer direkte til en operatør, der ved at det er netop jer, der har brug for service.

Telefonerne har åbent døgnet rundt, året rundt. Det er også muligt at forudbestille ture, så I er sikre på at afhentningen sker på et foruddefineret tidspunkt… Også i myldretiden.

Vi tilbyder denne service, som en abonnementsordning. For et fast månedligt Fee, får i jeres eget telefonnummer, og vi garanterer en maksimal ventetid på 32 sekunder, før der er en operatør i telefonen – Skulle det mod forventning ske at vi ikke når at tage telefonen, betaler vi jer et beløb, for genen.

Vi fakturerer jer kun for den reelle pris, efter vores normale priser – der inkl. moms, til sammenligning er omkring 15-20 % billigere end f.eks taxa.

Vi giver adgang til jeres egen webportal, hvor i kan følge såvel overståede ture, som ture der er i gang.

Vi er et fragtfirma, etableret i sommeren 2016, og har derfor en del erfaring i branchen. Fragtlovgivningen påbyder at vi transporterer en genstand der vejer mere end 50 gram, og dermed er Danmarks førende transportør af mobiltelefoner og kufferter, i personbiler.

Vi er nu klar til at servicere det krævende erhvervsmarked og aflaste de stakkels taxier, der dagligt må melde at de har for travlt, til at servicere netop jeres fragtbehov.

Vi har en lang række faste og freelance chauffører, der er klar til at servicere jer døgnet rundt – De er alle klar med deres “almindelige bil”, som giver mulighed for at op til 3 (i nogle tilfælde 4) personer må følge med. Vi er dermed ikke et taxaselskab – men et fragtfirma, der virker som et alternativ – Lige som du kender det fra posten, hvor du kan sende en lille pakke/konvolut, som enten brev, kurrer taxi, cykelbud eller postpakke m.v.

 

Kontakt os gerne for mere info: Erhverv@liftt.dk eller på tlf: 42909003

Vi tilbyder:

  • Hurtig service (maks ventetid på 32 sekunder – Ellers giver vi afslag i prisen)
  • Meget konkurrencedygtige priser
  • Fuld gennemsigtighed. Med eget login, kan du følge med live.
  • Skræddersyet service, tilpasset netop jeres virksomhed