Liftt Lastbil

Har du travlt?

– Så har du sikkert brug for Liftt
Liftt Lastbil er måske svaret.

Liftt transporterer alt, fra stort til småt – og nu også det helt store.
Med lastbiler der kan læsses til bristepunktet, og yderligere mulighed for transport af sættevogne og hængere, kan Liftt nu stolt meddele at vi transporterer så at sige alle typer gods på de danske og europæiske veje.

Liftt konkurrerer ikke på prisen, men kan derimod sikre en rigtig god kvalitet og stabilitet. – Når vi lover at levere, så holder vi løftet over for såvel dig, som dine kunder.
Vi uddanner selv faglærte chauffører, og sikrer at vore veluddannede chauffører altid er opdateret med den sidste nye viden inden for sikkerhed og øvrige regler.
For at sikre bedst mulig kvalitet, optimerer vi kørslen bedst muligt, hvilket ofte kan gøre at der er flere medarbejdere på hver enkelt bil i forbindelse med national/lokal kørsel, som kan sikre en hurtig og effektiv drift.

Liftt er ikke et værksted, og vi har derfor aftaler med leverandører, der stiller garanti for at vi altid har den nødvendige kapacitet af køretøjer til rådighed – også når efterspørgslen hurtigt stiger – Så er vi klar til på kort tid at kunne efterkomme efterspørgslen.
Vi GPS-overvåger vore biler, samt medarbejdere, og kan derfor altid dokumentere hvad vi laver – og vi står 100 % inde for såvel vores service, som vore medarbejdere.
Vi har konstant medarbejdere på køreskole og opkvalificering, hvilket giver os en personelreserve, så vi altid kan efterkomme selv de største ønsker.
Gennem effektiv planlægning, samt et IT-system, der er brugervenligt og præcis, har vi styr på flåden, døgnet rundt – året rundt.

Liftt er en arbejdsplads for mange forskellige religioner – Vi har derfor ikke lukket i forbindelse med religiøse helligdage, da der altid er nogen der ikke fejrer den pågældende højtid. – Du kan derfor roligt bruge Liftt som samarbejdspartner, og forvente at vi altid er der – uanset tid på dagen eller hvornår på året du har brug for os.

Selvom vi bor i Rødovre, dækker vi hele kontinentet. Fra fødevarestyrelsens tidligere lokaler, arbejder vi konstant på at være opdaterede, og klar til nye udfordringer.
Lastvognsdelen af Liftt er p.t. forbeholdt det europæiske erhvervsliv. – Har du som privatperson brug for et lastvogns-liftt, så henviser vi til vore kollegaer i lastvognsbranchen.
Vi sætter gerne lastvogne på gaden, i forbindelse med faste kontrakter, eller i forbindelse emd en fleksibel rammeaftale. – kontakt vores salgsafdeling, for at få afdækket dine behov, og høre hvordan du kan få et Liftt til at få løst dine udfordringer.

Liftt arbejder efter den danske model, og lever op til de overenskomstmæssige krav og pligter der er på området. – Dette er med til at sikre at vi har motiverede medarbejdere, samt at sikre at vi gør vores til at holde branchen i en situation, hvor der er plads til fri men fair konkurrence.
På hjemmesiden udvider vi løbende med flere informationer – men du kan altid kontakte os – så er vi klar til at svare, så hurtigt som muligt.
Ønsker du at holde dig opdateret om vore aktiviteter, kan du med fordel følge os på instagram, Facebook og i vores nyhedsbrev, som du kan tilmelde dig her.