Pension

Godt at vide om din pension og dine forsikringer hos PFA

Som medarbejder i Liftt har du en god pensionsordning, der både indeholder en opsparing til din pension og forsikringer, som giver dig tryghed, hvis du bliver syg. Ordningen hedder PFA Plus.

Dine fordele hos PFA

Vi har bl.a. valgt PFA, fordi de leverer nogle af markedets bedste afkast og kan tilbyde lave administrationsomkostninger. Her kan du se en række af de fordele, du har hos PFA:

  • Mulighed for et godt afkast på din opsparing til pension

    , da du sparer op i markedsrente, hvor du selv er med til at vælge potentialet for afkastet og graden af risiko. Se dine afkast på mitpfa.dk (du logger ind med dit NemID).

  • Du har PFA KundeKapital

    , som giver dig mulighed for et højt afkast på en lille del af dine indbetalinger, hvor der tilsvarende er en øget risiko. Potentiale og risiko går altid hånd i hånd, når vi taler investering. Læs mere om KundeKapital på pfa.dk.

  • Gode forsikringer, der giver dig og dine nærmeste tryghed.

    Du kan tilpasse dine forsikringer, så de passer til dine behov, og du har mulighed for at tilkøbe ekstra forsikringer – også til dine børn. Se dine forsikringer på mitpfa.dk

Vi anbefaler, at du løbende tilpasser din pensionsordning

Vi anbefaler, at du løbende tilpasser din pensionsordning for at sikre, at du får råd til det hele i fremtiden. Men også for at sikre, at du har de rigtige forsikringer, hvis du bliver syg.

Sådan tjekker du, om du bør tilpasse din pensionsordning

På mitpfa.dk kan du tjekke din pensionsordning og se, om du bør justere din ordning. Her kan du se, hvordan du gør:

1) Opdatér dine oplysninger på mitpfa.dk

For at PFA kan give dig den mest korrekte anbefaling til, om du bør justere din opsparing og dine forsikringer, er det vigtigt, du opdaterer dine oplysninger på mitpfa.dk – bl.a. om din økonomi og din familie. Du kan nemt hente data fra PensionsInfo og SKAT via mitpfa.dk for at få et mere præcist overblik.

Her kan du opdatere dine oplysninger

2) Se, om du sparer nok op

Det kan være svært at gennemskue, om du sparer nok op til fremtiden. Dit Pensionstal giver dig et fingerpeg om, hvad du har udsigt til. Hvis tallet ligger mellem 70 og 80, betyder det, at du som udgangspunkt kan forvente at få cirka 70-80 % af din løn udbetalt efter skat de første 20 år af din pensionisttilværelse. Det er optimalt for langt de fleste, da det betyder, at du som udgangspunkt kan opretholde din nuværende levestandard.

Få et fingerpeg, om du får råd til det hele som pensionist – tjek dit Pensionstal

3) Se, om dine forsikringer dækker dig og din familie godt nok

Når livet ændrer sig, er det en god idé at tjekke, om dine forsikringer stadig dækker dig og din familie godt nok. Det kan fx være, du er flyttet, har fået barn eller er blevet gift – så skal du med stor sandsynlighed justere dine forsikringer for at have de rigtige dækninger.

Se, om dine forsikringer matcher PFA’s anbefalinger.

Tilmeld dig PFA Kundeprogram, og få vigtig information

Med PFA Kundeprogram får du en e-mail 6-8 gange om året, når der er noget, du bør vide eller med fordel kan gøre for at få mest ud af din pension og dine forsikringer. Du får anbefalinger på baggrund af din pensionsordning, så indholdet er relevant og hjælper dig godt på vej, når du skal træffe beslutninger om din pension.

Få vigtig information – tilmeld dig til kundeprogrammet på mitpfa.dk.

 

Spørgsmål?

 Ring til PFA på 70 12 50 00

PFA pension